Oprava fasády dokáže navrátit ztracené kouzlo jakékoliv budově. Postaráme se Vám o kompletní služby.

Opravy fasád

Vítejte na našem webu

O naší firmě

Spolehlivá stavební firma s letitou tradicí na trhu. To je definice našeho pracovního týmu. Poskytujeme kompletní řemeslný servis, co se zateplovacích systémů týče, opravy fasád, drobné zednické práce a mnohem více – jsme tu pro Vás!

0
+
Dokončených projektů
0
Let zkušeností

Naše výhody

PROČ JE NEJLEPŠÍ SI ZVOLIT NÁS

Můžete se na nás plně spolehnout. Odvádíme kvalitní stavební a řemeslnou práci, ke které nám dopomáhají léta zkušeností.

Jelikož ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně, tak se přizpůsobíme Vašim časovým možnostem a vymyslíme řešení, které bude perfektní pro Váš případ.

Pomůžeme Vám s výběr kvalitního materiálu, který Vám také obstaráme. Po dokončení práce zastaneme odvoz veškerých vzniklých sutin.

Hledáte spolehlivé řemeslníky na fasády, zednické práce, sádrokartony nebo jiné interiérové práce? Kontaktujte nás!

V případě rekonstrukcí Vám vytvoříme také grafický návrh, pro lepší představu finálního produktu. Součástí naší nabídky je také bezplatné prvotní zaměření.

Poskytneme Vám ke každé službě také vytvoření cenové nabídky, kterou stanovujeme individuálně a to na základě velikosti poptávky a Vašich finančních možnostech!

Své sídlo máme v Turnově, ale působíme v okruhu 100 km.

Využijte našich kvalitní řemeslných služeb a my se budeme těšit na naši budoucí spolupráci.

Pokud sháníte kvalitní práci v našem oboru, tak se na nás neváhejte obrátit!

NABÍZÍME PRÁCI V NEJVYŠŠÍ KVALITĚ

Naše recenze

REFERENCE SPOKOJENÝCH KLIENTŮ

Práce trvala od konce srpna do konce září 2020 - protáhlo se to kvůli počasí. S výsledkem jsme rozhodně spokojeni. Můžu doporučit.

Paulína B. Zákaznice

Celková spokojenost, vše proběhlo bez problému. Během realizace jsme postupně dořešili všechny detaily. Firmu rád komukoliv doporučím.

Jan Z. Zákazník

Postup naší práce

JAK TO U NÁS FUNGUJE

Dělník kontrolující zprávy na stavbě

Poptávka

Pokud sháníte kvalitní práci v našem oboru, tak se na nás neváhejte obrátit! Můžete se na nás obrátit telefonicky, pomocí e-mailu, a nebo se za námi stavte osobně. Dále se domluvíme na naší první společné schůzce.

Konzultace detailů během dokončování plánů

KONZULTACE

Domluvíme se na společné schůzce, kde nám sdělíte veškeré Vaše požadavky. My se Vám postaráme o pomoc s výběrem a dovoz kvalitního materiálu. Zároveň se zde domluvíme na datu ukončení a finální ceně.

Detail na dělníka dělajícího na cihlové zdi

Realizace

Nyní už veškerou práci můžete nechat na nás. Postaráme se o to, aby byla práce kvalitně provedena a zároveň také, aby byla dokončena v předem stanovením termínu. Samozřejmostí je také finální úklid po naší práci.

Recenze

Naše kvalitní práce